Wednesday, June 16, 2010

Aku Rindu Kamu *wink*

Fuh..fuhhfuhh Salam semua. Moga sihat n ceria selalu.
Ehmm berhabuk rupanya belog aku ni, lamanyer x update dek kerana kemalasan tahap gaban. Boom kebaboom (kasi boom itu malas). Rasanya banyak cerita nak share ngan korang semua. haah korang la yang rajin ziarah blog akak ni. Memang arr belog aii ni tak seberapa, x ada apa yang menarik,tertarik n kebabom sangat pun untuk di dijengah. *cehhh ayat majuk lak :p *


Sepanjang minggu yang lalu memacam sweet sour memori yang aku lalui antaranya;

1. Konvokesyen ku. Setelah berhempas pulas di dera n di ragging *demi untuk kijaku* akhirnya aku lulus juga. X kisah arr no brapa aku nyer kedudukan janji aku lulus. Gembira dapat berjumpa kengkawan yang seangkatan denganku. Tp aku x adalah rasa happy sangat pun nak konvo tu, biasa jer, x ada feeling langsung x mcm konvo masa dapat ijazah dulu. (nape ek?? N bukan aku sorang yang berperasaan begitu, ramai jer rakan-rakan yang lain mengalami sindrom yg sama) Yang best tu ma parents pun ada sama meraikan kejayaanku terutama abah yang memang teruja. Abah yang beriya-iya nak datang tgk aku konvo, siap apply cuti awal dgrnye. Tima kasih abah!! Enchik Abang? Mestila ada mana bleh tolak tepi. :P

*pictures x leh update lg..due tu usb problem*



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!