Saturday, November 23, 2013

Pavlova Buah Melimpah

Assalamualaikum,

Dalam berniaga ni macam-macam cabaran dan halangan nak kena tempuh. Tapi kita kena yakin dan percaya dengan rezeki dari Allah, betul kan? 

Berniaga makanan (tak kira apa pun) cabaran dan persaingan adakalanya menyakitkan, tetapi kena fikir positif. :)

Sama juga halnya dengan Pav's Lover Bakery- Pavlova, Red Velvet and More.
Nak kongsi la cerita - ada sorang customer ni (boleh dikira regular customer) lama dah tak order, kalu tak tiap2 bulan pasti ada, jadi baru2 ni dia pm nak order, sesaja je la tanya nape lama tak order...dia kata sis dia ada order dengan orang lain. Saya kata tak apalah, cuba dari pelbagai tempat. Tapi dia kata tak sedap (peniaga air tangannya kan lain2 hehehe) dan tak sama macam kami punya. Saya tanya kenapa? Dia kata kami punya banyak buah2an, melimpah...wah sudah bagi idea pada kami ni ...hehehee PAVLOVA BUAH MELIMPAH... hehehee

Pada customer tu..terima kasih atas your  compliment dan insya Allah kami akan terus kekal kan kualiti dan mempertingkatkannya di masa akan datang. Terima kasih kerana terus support kami. Syukur Alhamdulillah 




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!