Sunday, November 24, 2013

Majlis Pelancaran Buku Ulu Yam Di Liverpool


Salam,

Alhamdulillah tadi berpeluang pergi menyaksikan/memberi sokongan pada kenalan suami (yang juga bakal selebriti fofular le lepas ni ahakss) saudara Nazali Noor di majlis Pelancaran Buku Pertama Beliau yang bertajuk Ulu Yam Di Liverpool bertempat di MPH Alamanda yang dirasmikan oleh Dato' Saifudin Abdullah ( ni diehard fan Liverpool - jangan tak tau hehehehe) Mantan Timbalan Menteri Pengajian Tinggi.

Bro Nazali atau kami panggil Onn ni merupakan Bff suami masa belajar di UTM Skudai dulu, beliau sekarang merupakan tenaga pengajar di John Moores Universiti, UK. Merupakan Diehard Fan Liverpool Football Club!! (errkkk me tak minat bola huhuhu). Uols yang Liverpool Fan bolehlah dapatkan barangan Liverpool original di Branded Bargain UK - page authorized dealer untuk barangan dan cenderahati peminat Liverpool :)

Sebab suami ni Bff dia, jadi banyak gak la cerita2 dia yang me tahu. Ada antara cerita tu telahpun dinukilkan dalam buku beliau ni. Nak tau beli la...


Apa best sangat buku ni? Bak kata DAto' Saifudin tadi - buku ini ditulis dari hati jadi penyampaian dan garapan memang sangat dekat pada pembaca serta gaya penulisan beliau inilah yang dahulunya di amalkan oleh penjajah untuk menyampaikan maksud mereka kepada kita. Kiranya tulisan Bro Nazali ni kira nak 'jajah' minda kita dengan apa yang beliau rasa dan alami supaya pembaca dapat menghayati sepenuhnya oleh kita.

Buku ini diterbitkan oleh Karangkaf Publication dan berharga RM19.90 (murah je). Buku ni sangat la hot selling uolss!!! Kalu nak cari kat MPH, sebab hari tu me cari dekat Popular, tak masuk2 lagi buku ni.

Tahniah di ucapkan....semoga success selalu!! - YNWA Bro

(pic credit to Bro Nazali Fb) 



DAto' SAifudin menyampaikan ucapan 


Dato' SAifudin bertanyakan sesuatu pada Kak Ain (wife Bro Nazali)



2 sahabat bertanya kabar ;)



cenderahati dari kami - haruslah pavlova kan :)





bersama orang kuat Bro Nazali - haruslah wife dia @ Kak Ain :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!