Tuesday, July 17, 2012

Peti Sejuk Pavlova ;)

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, dlm keterpaksaan tp utk kebaikan dan kemajuan perniagaan (cheewah, tangandididadamatakeatas)

Me dah pun beli sebiji lagi peti sejuk brand Samsung, 450L tu, beli dekat Sen Heng Bangi, harga asal RM1790, tapi tokei kedai kata ada special offer hujung minggu jadi dapat RM1450, dapat beg kasut spiderman (tgh promosi & boleh join lucky draw)..
Alhamdulillah byr cash
*duit meniaga pavlova le ;)

Peti tu nampaknya lagi Besar dr yg ada, so kira ada 2 peti la nampaknya.

Peti ni utk me simpan produk2 me (nak2 projek bulan puasa ni, insya Allah)


Kenapa beli peti sejuk dan bukan chiller?
Mula2 tu mmg nak beli chiller tp disebabkan memikirkan jangkamasa panjang, me beli peti sejuk at least boleh digunakan utk letak brg lain, kalu chiller tu, brg2 beku x boleh.

2 comments:

LiTtLe^m3 said...

Tahniah business semakin maju. Nnt Ada kesempatan I order ye :)

asfiedaimpiana said...

Tq dear....aah sila la roger kalau nak, boleh jer nak delivery to ur door ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!