Saturday, July 14, 2012

Borong Langsir @ Sarah Hughes Globe

Salam, 

Last week SAbtu pergi ke Sarah Hughes@ Globe, pukul 10pg dah terpacak kat depan tingkat 5 tu yer...ekekekeke tak ada org lagi melainkan HD dia je, Khan pun x ada lagii. 

Pssst nak tau pasal apa terpacak pagi2 buta tu? Sebab Sarah Hughes @Globe buat SALES 70% ok. Ehh nanti dulu, korang jangan main terjah tanpa usul periksa. Nak dapat harga diskaun tu kena pergi Blog MOON dan jadi baca kat link dia tu bagi faham dulu, pastu kalau korang pergi sana kena ada PASSWORD kalau nak rege murah 70% tu.. apa password dia? hah sila ke Blog MOON utk dapatkan jawapannyya... jgn marah! 


Harga mmg meletups habis, kain2 langsirnya jgn tanya la, kualiti mmg tiptop, apa lagi sila la ke Blog MOON 

 Ni kain2 yg me sempat snap masa hari tu, dah la x ada org masa datang tu, merasa la kejap jd VIP dgn layanan yg baikk punyaa ;)









kain masih bergelimpangan lagi masa tu yer...




ni la bro yg layan persoalan dan pertanyaan saya, tq yer sudi layan kerenah saya ;)



ni la hasil rembatan saya hari itu...12 meter dan bidang 120" k...harga? mmg x dapat kat tempat lain dan kualitinya x sama dengan tempat lain 
Psstt - siap pergi nagoya lepas tu nak rasa material dan compare harga, tp mmg puas hati dgn kain yg di beli tu.... 


Lepas ni nak terjah laggii SArah Hughes @ GLobe....tunggguuuu ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!