Monday, July 9, 2012

Kenduri Rakyat P5R6 ~ 1st Met Wan's Teddy

Assalamualaikum, salam ahad

Smalam 1st jual pavlova (thn lepas meniaga baju) depan public, slalu online je..

Terima kasih byk2 pd wan's teddy yg sudi jv booth dgn me, dpt jual pun sebab call wan tanya pasal booth n she agreed utk kongsi dgn me.

Dah la tu pertama kali jumpa dia (wan ni kaki comper n slalu jg menang hadiah best) dan dia sgt friendly n easy going, senang je nak masuk dgn dia.
Wan buka booth sebab nak jual hadiah2 yg dia menang n x pakai.

Serius semua dijual dgn harga yg murah & tercapai dek akal (ekekeekeke). Dah la majoriti brgn branded. Byknya keperluan diri la utk pompuan n a few utk lelaki. Me pula yg teruja tlg wan jual, siap adv jgn tirinkan harga lg coz yg dia dah offer pun sgt murah...heheheheee

Alhamdulillah, pavlova pun sold out...me balik awal coz ada urusan lain, sementara wan tunggu sampai habis

Yg pasti mmg sweet memories sgtt. Tq ya wan n jgn serik dgn me k. ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!