Thursday, November 1, 2012

Pavlova @ Pav's Lover Bakery

Assalamualaikum,

Hari ni dah 1 November 2012, pejam celik pejam celik dah nak ke penghujung tahun 2012 kan.

Hari ni juga merupakan ulangtahun kelahiran my lovely sister..Sanah Helwa adik!

Ok macam yang uols tahu (pada yg tahu le, pada yg x tahu meh nak bg tahu) saya ada menjual pavlova n others bakery product. So pada sesiapa yg berminat boleh ke FB page n klik klik la kat Pav's Lover Bakery..


Saya menyediakan penghantaran dgn mengenakan kadar caj yg berbaloi di sekitar lembah klang...

Sesapa yg berminat boleh order n pm saya di 016-3165209


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!