Friday, November 30, 2012

UPDATE - SEMI INNER @ HALF CARDIGEN - NEW IN TOWN

Ini adalah Iklan tampal.

Assalamulaikum pembaca. Saya nak share new item yang ada (MOOD BIZ MUNCUL). Harap memberi manfaat.


Ada 40 pelbagai warna dan sangat berwarna-warni. Kepada yang berminat bolehla order dan maklumkan warna apa nak yer...


HARGA RM15 xclude postage yer. Kos postage guna poslaju RM7 (1-3helai, sebab 4helai ke atas rege pos naik n ikut berat)

PROMOSI BELI 3 HELAI = RM52 include postage tau!

Kalu beli 10 helai ke atas harga ada diskaun...kalu 9 kebawah harga sama RM15..

Stok dah ada dlm tangan...nak boleh order dan akan di pos secepat mungkin!!! :D

Sesuai di pakai untuk yang aktif bersukan ie sukan tgh panaas la mcm memanah, hoki, bola tampar, kayak, perahu panjang etc la...

Ada size XXL sesuai untuk lengan yg bersaiz besar dan selesa sedikit memakai.

Size XXL = RM 20/pcs xclude postage

Material cotton..



nilah contoh inner yang digantung...





From left:
B1 - Dark Blue
B2 - Jeans Blue
B3 - Navy Blue
B 4 - Turquoise
B5 - Light Blue

From Left:
C1 - Light chocolate
C2 - Medium darken
C3 - Semi Darken
C4 - Dark Chocolate

From Left:
G1 - Dark Grey
G2 - Light Grey
S1 - Skin Color
W1 - White

From Left:
GR1 - Green
G- Grey
GR3 - Dark Green
GR4 - Hijau pucuk pisang

From Left:
GJ 1 - Jeans Grey Light
GJ 2 - Jeans Grey
GJ3 - Jeans Grey Dark


From LEft:
Y1 - Yellow
Y2 - Light Yellow
Y3 - Dark Yellow


From Left:
YY 1 - Kuning Air
YY 2 - Coklat
YY 3 - Coklat cair
From Left:
R1 - Merah
R2 - Merah Hati
R3 - Merah Cherry
R4 - Merah bata

From Left:
PP1 - Dark Pink
PP2 - Light Pink
PP3 - Semi Pink

From Left:
P1 - Dark Purple
P2 - Purple
P3 - Semi Light
P4 - Light Purple


Sekiranya berminat sila email saya di asfieda_1313@yahoo.com
untuk pre order. Sila nyatakan nama anda dan kod warna yang dinyatakan di atas.

8 comments:

tiefazatie said...

salam kenal sis..

sis..tq so much atas kata2 nasihat n tips2 sis tau..sgt dihargai..=)

moga bisnes sis nie sukses!
dimurahkan rezeki sentiasa..
amin..

.cik yaya. said...

ada jual lagi tak inner tangan ni? kalau ada email me babygorjes@gmail.com

erna hermosa said...

ada lagi ??
miszpatrick89@yahoo.com

Puteri Salju said...

Ada lagi x inner ni? Email sy chajabil@gmail.com

fa amifa said...

NAk....klu beli 4 helai bpe... silvergurlzss
@yahoo.com

fa amifa said...

saya nk order 4 helai... bpe...

silvergurlzss@yahoo.com

ismail zamzuri said...

masih ade lg x? email elementstudio2012@gmail.com
thnx~ =)

ismail zamzuri said...

masih available lg x? email ke elementstudio2012@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!