Saturday, July 30, 2011

Fashion Hunt @ Parkson Pavillion!!

Assalamualaikum....

Tadi tengah hari ai pergi ke Fashion Hunt @ Parkson PAvillion, ai sorang2 jer. AI tiba lambat sikit dalam 12.30pm itu pun dah ramai yg mula, most of them chinese. Yg menang 1st-10th place dpt extra hadiah berupa luggage bag. Tak kisah la dpt consol jer, worth juga beb dekat RM300...hehehehe sapa tak nak. Demam2 pun gagah juga diri join hunt tu, ala kena completekan 30 task jer all about benda dlm parkson tu.
My new experience...ngeee

Me with te goodies bag 



Ni lah isi2nya... XD

With new fren dari kiri Nani (Compez gak ni), Seri & Me


Free complementary (include in the voucher) from Zang Toi Cafe

Dessert

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!