Wednesday, July 13, 2011

Anniversary Trip ~ Bali Island (Part 1)

Assalamualaikum....

XD nak menyengih dulu sebab tahu blog ai ni dah berhabuk cam tuan dia gak. Maaf la yer blog coz x update2 langsung cam berkurun rasanya n janggal plak nak taip ni.. huhuhuhu


Apa ce mimpi tulis entri pasal honeymoon plak ni? Sajer nak share xperienced kat Bali yang org kata besh sgt tue!... (Pergi last Julai, kira xpired skit yer)

For me totally tak besh!!! (Tp nak say tq so much kat hubby yg bawa ai gi obersea ni, pestime tau ai gi obersea sepanjang hidup nan bosar ni, lepas umur 5 thn coz masa tu g s'pore kira x aci kan time kecik :p)

Bak kata hubby best lagi Pulau Langkawi (huh baru sodar negara sendiri lg besh:p)

Kebetulan nak jd ceta time datang ni time peak season kan,dah la umat nyer ooii mak aii ramai,tambah plaks dgn tourist lg la serabutperut....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!