Tuesday, March 22, 2011

mengapa kian malas?

Assalamualaikum,

Fuhh, apa nak jadi lah ngan blog ai ni kan, skit2 berhabuk, skit2 berhabuk. Kalu tak minat berblog baik tutup jer kan. Hmmm, sayang pula kalu nak tutup coz dgn berblog ni lah ai kenal ramai kengkawan maya ni yer. Actually berblog ni ada buruk dan ada baik nyer.

 Tq mr. google

Tp nape malas nak update? Sampaikan follower dah menurun n merudum jer nampaknya. Betul mcm kata En.Garfield tu, i can but i won't heheheee...

Antara sebabnya kalu dah menghadap lappy ni, dia jd ketagih n tak boleh buat keje lain..nak
buka itu, buka ini, buat itu buat ini..sampaikan keje luar tertangguh n terbekanglai dibuatnya..

Tp kan sebab utama ai dah jarang update coz ai dah sibuk ngan xtvt terbaru tau...heehehehee...ai duk meniaga baju2 baby dan half cut cardigen (bukan online, tp buka booth) di samping keje2 wajib.. tu la kot hal sebenarnya.

Hati ni masih sayang kat blog ni XD

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!