Friday, August 21, 2015

Jom Sertai Sesi Beramah Mesra Bersama MasterChef Asia

Tu dia... MasterChef Asia akan kembali lagi bersiaran uols, tak sabar nak tengok season kali ni punya  peserta dan masakan yang mereka akan masak.

Untuk pengetahuan semua, di Midvalley sedang berlangsung acara Jelajah MasterChef Asia yang dibawakan oleh Lifetime...di MV tu mereka telah set up kan dapur MAsterchef yang asli sepertimana yang kita tengok dalam tv tu, jadi korang boleh le merasai pengalaman ala-ala Masterchef tu, selain tu boleh jumpa juri-juri, peserta-peserta yang akan bertanding.

Jadi tunggu apa lagi? Lapangkan masa luangkan hari anda esok untuk ke Mid Valley bagi acara beramah mesra


Sesi Beramah Mesra MasterChef Asia
Tarikh    : 22 Ogos 2015, Sabtu
Masa     : Dari 12 tengahari
Tempat  : Mid Valley Megamall | Centre Court, Aras Bawah



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!