Thursday, May 21, 2015

Biskut Raya Meletops 2015

Assalamualaikum

Insya Allah dalam masa beberapa minggu kalu dipanjangkan umur kita nak menyambut ramadhan..

Bulan Ramadhan bulan kita nak perbanyakkan amalan ye tak? Bukan bulan nak fikir pasal hal nak sambut raya bagai. Nak beli itu nak beli ini ye tak.

Ok tak nak celoteh panjang..meh nak promote biskut raya meletops 2015. Sebab apa saya kata meletops sebab biskut dia memang sedap, rapuh, kalu yang coklat tu mmg pakai coklat pure ie Cellabout coklat, kalu butter pula pakai yang brand butter original ie Anchor atau SCS to be named..harga? Kalu dah bahan2 yg digunakan pun boleh dikatakan premium dan berkualiti, agak2 brapa? Takkan la RM25 kot, agak2 juga la kan..harga 1 bekas yang mengandungi  minima 49 biji dan maxima 50biji bermula RM35-36 sahaja..mcm gambar dibawah 




     RM36/50pcs bg red velvet cookies 



      RM36/50pcs bg nutella dougnut 


Dan banyakk lagi kalu nak tengok boleh pergi ke FB: Pav's Lover Bakery. Kami mempunyai agen di seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak jika berminat untuk mendapatkannya, order akan di tutup pada 7 Jun 2015 ya..
Kalu nak order boleh order sekarang di talian 0163165209 bayar 2kali pun boleh bulan ni dan bulan depan..order akan dikira sekiranya deposit dibuat..

Sebelum terlupa 

Ni namanya Sinful Brownies yg menggunakan coklat Callebout yg mang tangkap leleh bagi penggemar coklat RM36/50pcs 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!