Thursday, December 5, 2013

Kelas Baking Untuk Kids & Teenages

Salam,


Hurmm Pav's Lover Bakery  nak survey market utk kelas baking kanak-kanak atau remaja cuti sekolah ni agak2 ada yang berminat tak? Lokasinya di Putrajaya. Agak2 ada yang berminat tak?

Apa yang dipelajari?


Pakej A : RM50 / seorang, maksimum 6 orang untuk setiap sesi

1. REd velvet cupcake dengan cheese cream frosting

2. Pavlova


Pakej B - RM80 / seorang, maksimum 6 orang  untuk setiap sesi

1. Blueberi Cheese Kek

2. De'licious Cheezy Layer


Hasil yang diperolehi? 

*Input mengenai produk yang HALAL digunakan
*Tips dan teknik mengolah dan mengadun bahan
*Do & Dont's dalam membuat kek

*PElajar akan diajar secara hands on utk setiap resepi yang di ajar. Barulah ada thrill dan feel kan. 
*Boleh bawa pulang resepi yang dibuat tu utk bagi you parents and famili rasa.
*Yakin utk buat sendiri bila balik nanti dan dah boleh buat side income pula lepas ni


Bila dan di Mana? 

6 Dec 2013 - 9am - 12.30pm 
                   - 2.30pm - 6pm

7 Dec 2013 - 9am - 12.30pm

15 Dec 2013 - 2.30 - 6pm 

21 Dec 2013 - 9am - 12.30pm
                     - 2.30pm - 6pm 

28 Dec 2013 - 9am - 12.30pm
                     - 2.30pm - 6pm

*Tarikh tertakluk kepada perubahan

Lokasi - Presint 14 Putrajaya 


Kenapa perlu hadir? 

*Yuran yang murah
*Peluang dan ruang untuk anak-anak isi masa lapang dan tambah ilmu ketika musim cuti sekolah
*Bakal menjana pendapatan!


Jadi tunggu apalagi? Jika berminat sila msg/wassup ke 016-3165209 untuk tempahan, tempahan secara berkumpulan dialu-alukan. 


1 comment:

Raja Farah Kuraisyah said...

salam perkenalan...
jemput ke kuraisyah82@gmail.com..
boleh tukar idea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!