Friday, June 8, 2012

Warkah Utk Ibu - 1st Day Part 1

Pertama kali jejak kaki ke Awana Porto Malai Langkawi, ada yang kata hotel ni 5 star ada kata 4star. Yang penting dapat menginap percuma...ngehngehngeh...Syukur Alhamdulillah

18 MEi 2012 - Jumaat 

welcome dish untuk kami .... ada ibu2 yang tak makan,pelik sgt rupenya kata mereka. 


cantik je kan...orkid la 

depan balkoni bilik penginapan

katil queen, siap ada itik lagi... ;)


sempat lagi tu bershopping di HIG kat Langkawi...masa free n easy,aku le tukang arrange gi jenjalan kat Langkawi tu, ada yg tido, tp aku nak shopping...


antara hasil rembatanku di petang jumaat itu 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!