Monday, June 4, 2012

Kaw Kaw Burger Bakar

Malam minggu yang lalu (sila baca cam lagu dangdut punya nada ;p)

Akhirnya dapat juga rasa burger grill yg org asyik canang ni..

Pergi di area Puchong Utama - Lokas Makana ie sebuah medan selera (boleh cari kat En. Google ok). Nak jadi rezki, sampai dpn kedai burger x ada org beratur. Amik no n order lepas pd tu berderet org beratur k. Dlm 15 je dah dpt.

Suasana di kedai burger 

Nombor giliran 

Senarai menu dan harga, lepas ni senang nak order ;)

Daging burger yg sedang di grill

Double layer burger ok. 1 utk saya 1 utk suami, tp makan 1layer jer dah kenyang, siap boleh tapau lagi k. Moral of story, order 1 layer je jgn tamak ;P

Double layer 

Psst - Kalu nak makan kena perut betul2 kosong kalu tak rugi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!