Monday, April 23, 2012

Sarah Hughes @ Globe ~ Promosi Langsir!

Salam,


Ingat lagi tak tentang entri lepas, ala yang saya kata jumpa Moon  tu, iye pasal promosi langsir tu. Kalu tak sure boleh tengok balik entri ni 

Bukan apa, nak update gambar-gambar kain langsir yang saya capture hari tu. Memang cantik2 dan berbaloi serta eksklusif gitu.











Ada antaranya nampak sangat eksklusif kan?...murah mmg memang murah. Kalu nak tau macam mana nak dapat harga murah, harga runtuh dan memang daboom, apa lagi sila lawat Blog Moon yer..


hiks...hikss...sharing is caring kan... 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!