Tuesday, March 20, 2012

SEO - Carian Final Misi 12 Astro Ria

Wah..mcm x percaya je bila en. Google letakkan nama blog saya yg pertama skali bila taip - Misi 12 Final (sehingga ntri ni ditulis la)

Saya bukan tau sgt pasal ranking blog ni @ SEO (bg blogger yg teror, SEO ni amat penting buat mereka supaya bila org search, blog mereka yg paling atas, lebih kurang begitu la katanya, kalau x silap pemahaman saya)

Cam x percaya je, x ada org tulis lg pasal n3 ttg rancangan ni..huhuhuu

Saja je tempek gambo buat kenamgan,
Ce saya googled lg 1/2 jam ke sejam kompom dah kebelakang la nama blog me ni..heheheehehe

1 comment:

kak ina kl said...

yerp betul tu akak ada..sayang misi 12 tidak di beri publisiti yang meluas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!