Tuesday, March 20, 2012

Misi 12 - Final

Assalamualaikum,

Mlm ni ntah x ada ceta best tukar channel 104 astro ria, ada final Misi 12. Serius sy x penah pun tgk cerita tu dr mula, final ni je tgk (Bak kata Sham Kamikaze 'maaf saya x tengok tv' dan x mengikuti perkembangan peserta) saya tgk tv tp x tgk misi 12 - berbeza tau. ;)

Ada 12 org peserta dr pebagai latarbakang - ada yg x habis sekolah, bermasalah, nakal dan sebagainya, semua dilentur dlm program tu utk jadi org yg berguna dan bekerjaya.

Kumpulan terbaik dimenangi kumpulan Muhibah. Dpt RM50,000.00
Manakala Peserta terbaik - Aki dpt RM12,000.00

VIP yg hadir Datin Rosma Mansor. Rasanya Kak Ina Kl ada kat situ tgk live lg tu..ngee


Pssstt - rezki pastry dan baking makin menjadi..alhamdulillah..
Ada sesapa di sekitar putrajaya, bangi, dengkil, salak tinggi yg minat boleh email yer..tgh promosi ni..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!