Sunday, February 26, 2012

Stay Up - Restoran Ali Baba, Ampang

Masya Allah...(time tgh tulis n3 ni masih berada di sini)
Malam minggu teman en suami gi gathering, xmo tingga umah punya pasal, sanggup ikut..memula di NZ Wangsa Maju lepas tu dtg Ali Baba ni nak wish kawan dia punya besday.

Ni kali ke-2 dtg Ali Baba ni, tempat ni boleh thn ramai malam minggu cam no, restoran ala2 arab tp yg ramainya iranian..malam minggu ni ramai yg dtg siap ada nyanyian dan ramai menari (ala joget lambak)

Tengah dok bersembang2 tiba2 tgk kawan2 berdiri, tanya kenapa, rupamya mereka berdiri krn lagu yg didendangkan kira lagu semangat negara mereka. Saya pun berdiri la juga (sambil tgn menaip, mmg dah la x faham sepatah haram, tp hormatkan)
Dah habis tu duduk la semula..

Apa best kat sini?
Tpt dia cosy dan menarik utk bawa famili sebab ada pondok-pondok utk bersantai..

Lokasi?
Berdepan dgn Great Eastern Mall

Makanan?
Arab style

So kalau nak cuba dtg la..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!