Sunday, February 26, 2012

Pavlova - Order dari Lia

Alhamdulillah, berkat keyakinan dan hasil respon tester2 yg ada, kekuatan itu ada dan semangat utk terus melakukan part time ni pun terus membara. Pagi td dpt order dr member ofis, katanya akibat tgk pic yg saya post kat FB, dia teringin sangat..so kebetulan x bz mana, amik la order tu dan dah siap pun..

Risau juga jika deco x menjadi, maklumlah tgn x seni sgt, tp yakinkan diri akhirnya inilah hasil air tangan saya hari ni, harap dia suka..

Terima kasih Lia..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!