Saturday, October 15, 2011

Tutti Frutti Putrajaya @ Presint 15 - Grand Opening

Assalamualaikum...

Berita Menarik!! TF Telah membuka cawangannya di Presint 15 Putrajaya!!

 
 
POTONGAN 50% UNTUK PROMOSI PEMBUKAAN SEHINGGA ESOK!!

JOM2 FRUYO FANS APALAGI!!

Me dalam demam2 tetap ajak en suami ke sana semata2 nak grab 50% diskaun tu beb
 
 Kedainya terletak bersebelahan Cambridge  dan Mum's Laundry
Kalu orang yang tak familiar mesti x perasan. Selepas traffic light ke SR tu belok kanan @ boleh nampak signboardnya dari jauh bila dah belok jalan area Mydin tu..kalu x tau gak sila GPS yer ;D


Tu dia ramai kan...me datasng dah pukul 3pm masa ni, diskaun mula kul 12noon, agak2nya masa tu lagi padat kot. (Uikss terselit pulak en hubie kat situ) XD

Ni lah hasil rembatan kami 2 orang yang berjumlah RM60++ tau (setelah letak accesories) tapi nasib la 50% kan...jadi la RM30.20 jer


Me tak lupa snap pic Person Behind The Scene @ The Owner
Me wish congrates to them n wife siap tanya me duk sini ke, me cakap yer..(ceh ceh..nak beramah mesra plak kan, untung2 nanti bleh diskaun lagi ahakss) :P


FYI - Kira org2 kat Putrajaya ni kayo2 la yer, makan ice cream yogurt gitu, mahal plak.. ;P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!