Tuesday, September 20, 2011

Keracunan Makanan Ker?

Assalamualaikum..

Pagi2 dah berkejar ke klinik gomen. (smalam g dah klinik swasta, tp hr ni simptom lain plak kuar, tu yg g gomen)

Mana thn bila rasa nak kena duduk kat tandas 24jam x bleh bgn, it just fluid...teruk ke maknanya tu? Vomit dah x ada sgt, kalu ada pun same jer fluid dah...mak aii cam teruk je bunyi..

Harap2 x lah yer.

Teringat few years back masa tu bawa my youngest bro g klinik coz of food poison, dia punya sakit sampai kuar 'taji hijau' ie body fluid jer. Sebab sah teruk sgt..

Tp kenangan yang x bleh lupa, lepas bawa dia g klinik nak balik rumah both of us xcident. Tayar depan pancit n jatuh tepi jln raya kat area tmn rumah kami. Me punya risau pasal condition my bro, tp rupanya me yg teruk ie tapak tangan luka siap berjahit lagi! My bro alhamdulillah x apa2, tp dia kena 'tegur' ngan antu cina katanya coz tgn dia 'sejuk' mcm ais, bila baca2 kan ayat2 Al-quran, br ok then happen smula. So kami pun ambil air doa utk hilangkan.

Mcm2 hal sakit ni kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!