Sunday, January 22, 2017

Selamat Ulangtahun Untukku

13 Januari 2017 

Berlalu sudah, meningkat lagi setakuk usia....syukur Alhamdulillah Allah masih beri kesempatan usia. Moga dirahmati dan diberkatinya 😊


Selamat Maju Jaya

19 Januari 2017 

Hari terakhir, hilang lagi seorang kawan merangkap teman sekerja. Nak sambung belajar ---> bakal PHD holder. 

Tahniah, selamat maju jaya Ho 

Hasil kerja tangan sendiri. Macam seronok pula buat ni 😊


Sedih sangat gayanya, mana tidaknya bos tersayang nak pergi kan...bila lagi dapat bekerjasama semula 😢😢

Terima kasih atas tunjuk ajar, nasihat dan panduan. Walaupun sekejap tapi amat bermakna




Tahukah Anda?


Siapa tahu pasal pencipta flush tandas? Tak tahu? Ai pun baru tahu 😆


Meh nak share tips guna tandas bagu yang selalu guna tandas awam tapi masih tak tahu fungsi untuk guna 😊



Grand Opening Jakel Senawang

Salam semua...

19 Januari 2017 lalu telah berlangsungnya pembukaan Jakel Senawang khusus untuk2 orang Negeri Sembilan.

Rezeki ai agaknya, kebetulan cuti untuk ziarah sorang sahabat. Dalam perjalanan ke rumahnya lalu depan Jakel. Meronta2 hati nak singgah, tapi kita dahulukan ukhwah. Balik dari sana, baru singgah. 
Rezeki Ai parking depan pintu masuk ye.

Suasana dalam Jakel 

Psstt nampak tak Ai nampak siapa? 😊

Menjeling, menjeling ku bertentang...
Mata kita sama memandang 😍😍😍

Bersama Datin - owner Butik Ariani 

Bersama Bella Dally - Duta Ariani. Comel orangnya 

Dah macam wartawan pula Ai sebab sama sibuk dalam PC Jakel Senawang ni 😆

Tengok tu Dato' tengah shooting untuk iklan Jakel --> nanti tunggula iklan keluar di tv3 

Bersama orang kuat Jakel 😍
Tahniah Dato' atas pembukaan Jakel Senawang 


Korang tunggu apa lagi, sila terjah Jakel Senawang dan lain-lain ye, sebab sekarang ni Jakel tengah promosi! 

Ai yang tak nak beli pun terjebak, kain harga RM148 - masa happy hour haritu hanya RM90 je! Mau tak meroyan ai beli 😁. Tu blum lagi lain-lain tawaran hebat yang diberikan. 

Bak kata Dato' "Ingat Kain Ingat Jakel" ❤️❤️









Wednesday, January 4, 2017

Telekung Berpoket, Berzip Yang Meletops

Assalamualaikum...

Walaupun dalam kita meraikan tahun masihi 2017, diam tak diam kita ni dah nak masuk Jamadilawal tak lama lagi pejam celik pejam celik nak masuk Ramadhan pula bulan Mei nanti, Insya Allah kalau panjang umur. 

Ni nak kongsi barang baik untuk kelengkapan ibadah muslimah, bukan masa bulan Ramadhan je, tapi guna untuk solat 5 waktu. Kalau pakaian kita kita boleh beli mahal-mahal sampai ribu2, apasalahnya sesekali kita beli yang mahal sikit pakaian untuk menghadap Allah tika solat 5 waktu tu kan. 

Pasal apa cakap macam tu, ni nak promosi telekung berzip @ berpoket ni...


PRE ORDER - TELEKUNG BERPOKET 
Dapat AWAL MAC 2017 

TELEKUNG YG ADA POKET sesuai utk UMRAH,HAJI ,HADIAH,HANTARAN 
WARNA PUTIH SAHAJA  
Telekung BerPOKET Durrotul Nailah Menjamin Keselamatan Jemaah…ELAK PEROMPAK dan Solat Lebih KHUSYUK INSHAALLAH dgn Izin Allah 🤗
Assalamualaikum Jemaah yg di kasihi…Kami nak share ni.. Kenapa kita MESTI dapatkan Telekung BerPOKET Durrotul Nailah ? 


Telekung BerPOKET Durrotul Nailah adalah hasil cetusan idea selepas menyedari terlalu banyak kejadian MENCURI  sewaktu mengerjakan solat di masjid atau di surau.
Kami telah  menghasilkan satu inovasi baru pada telekung yang dilengkapi POKET BERZIP di telekung malah di kain pun ada juga… dan ianya sangatlah sesuai untuk menyimpan barang-barang berharga seperti wang, jam, telefon bimbit, cermin mata. 

POKET kecil ini juga amat berguna untuk menyimpan PASSPORT bagi mereka yang sedang mengerjakan HAJI DAN UMRAH
Istimewanyanya Telekung BERPOKET DURROTUL NAILAH :
 ✅Terdapat 2 POKET khas untuk menyimpan wang atau passport ,/IC di dada telekung dan juga di tepi kain
 ✅Hiasan renda sulam yang bermutu tinggi di telekung dan dibahagian di kaki kain 
 ✅ Material dari COTTON MILLENIUM SILK yang sejuk dan fabrik yang semakin lembut dan selesa selepas kerap kali dibasuh.
 ✅ 2 lapisan kain cotton berkualiti hingga melebihi ke paras dada dan dijahit sulam agar aurat terpelihara dengan dan patuh syarie
 ✅ Berciri eksklusif dengan harga mampu milik
  ✅Disertakan KOTAK yang eksklusif dan BAG yang menarik
 ✅ Melekap di muka dengan kemas dan mengikut bentuk muka si pemakai.
 ✅ Kain yang selesa dan labuh
 ✅ Tidak terlalu tebal dan tidak juga nipis.
 ✅ Tidak perlu risau di tiup oleh angin kipas
 ✅ Tidak perlu memakai anak telekung (anak rambut tidak akan terkeluar)
 ✅ Sangat sesuai untuk di jadikan hadiah dan hantaran.

KENAPA PRE ORDER? 
✅ Kerana Telekung Kami telah menjadi HOT SELLING setiap masa 
✅ Para muslimah telah mula mencari telekung sebagai persiapan ramadhan 
✅ Untuk persiapan umrah dan haji
✅ Boleh bayar ansuran 2x bayar - Jan & Feb 

Mencari SYARIAT supaya kelak sama-sama mendapat SYAFAAT.
JOM Indahnya Bersama Ilahi..
_________________________________________


 



Sunday, January 1, 2017

Happy Birthday Hubby & Happy New Year 2017

Assalamualaikum 

Every new year when the whole world celebrate new year i will celebrate my hubby birthday..😍
Just small celebration with our family and friends with lot of eating 😅

How can i start my diet 😅😅😅

Happy birthday Mr Hubby.

May Allah grant you His blessings and healthy 😘




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!