Sunday, January 22, 2017

Grand Opening Jakel Senawang

Salam semua...

19 Januari 2017 lalu telah berlangsungnya pembukaan Jakel Senawang khusus untuk2 orang Negeri Sembilan.

Rezeki ai agaknya, kebetulan cuti untuk ziarah sorang sahabat. Dalam perjalanan ke rumahnya lalu depan Jakel. Meronta2 hati nak singgah, tapi kita dahulukan ukhwah. Balik dari sana, baru singgah. 
Rezeki Ai parking depan pintu masuk ye.

Suasana dalam Jakel 

Psstt nampak tak Ai nampak siapa? 😊

Menjeling, menjeling ku bertentang...
Mata kita sama memandang 😍😍😍

Bersama Datin - owner Butik Ariani 

Bersama Bella Dally - Duta Ariani. Comel orangnya 

Dah macam wartawan pula Ai sebab sama sibuk dalam PC Jakel Senawang ni 😆

Tengok tu Dato' tengah shooting untuk iklan Jakel --> nanti tunggula iklan keluar di tv3 

Bersama orang kuat Jakel 😍
Tahniah Dato' atas pembukaan Jakel Senawang 


Korang tunggu apa lagi, sila terjah Jakel Senawang dan lain-lain ye, sebab sekarang ni Jakel tengah promosi! 

Ai yang tak nak beli pun terjebak, kain harga RM148 - masa happy hour haritu hanya RM90 je! Mau tak meroyan ai beli 😁. Tu blum lagi lain-lain tawaran hebat yang diberikan. 

Bak kata Dato' "Ingat Kain Ingat Jakel" ❤️❤️









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!