Wednesday, May 31, 2017

Kuih Raya 2017 - Biliciousseries

Assalamualaikum semua..

Hai semua meh kak nak buka album koleksi kuih raya dah ni...senang pilih sekarang or nak bayar 2x tau.

Tak payah tunggu bulan puasa dah baru nak order atau nak fikir kuih apa lagi..bulan puasa kita fokus pada amal ibadah je k.

Ok berita baik..berita baik...
Ni nak bagi tau sapa2 yang beli kuih #biliciousseries2017 dari akk yang bernilai RM150 dan ke atas, korang layak ye untuk sertai lucky draw dari akk. 

Hadiah yg ditawarkan apa dia?
1. Swaroski gift card value RM200
2. Philips fruit juicer value RM699

Hah korang rasa? Teruja tak? 

p/s - harga belian tidak valid utk yang jd agen or beli dari orang lain ya.. 

Jom2 cuci mata...order dibuka dari sekarang!! Tempoh akhir order 5 Ramadhan. Lepas tu bo layan yaaa..

Selamat mencuci mata!!


Kalau nak tgk lagi boleh pergi ke page Fb: pav's lover bakery 
Instagram: asfieda_pavslover 

Nak order? Roger akk melalui msg or whassup ya 

☎️ 0163165209
☎️ 0163165209
☎️ 0163165209

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!