Wednesday, June 10, 2015

SBB2015 - Contest Sitkom Yeos

Assalamualaikum..

Insya Allah tahun ni kalau diberi kesempatan dapat la  join Sehari Bersama Blogger.. nasib baik program yang direncana pada hari sabtu tu tunda pada ahad, apalagi cepat-cepatla aku mendaftar untuk sertai program SBB2015. Kalau tahun lepas tengok gambar-gambar blogger yang datang je sambil menang hadiah macam-macam tu..

Dah tahu last minit nak join, ternampak pula la pasal Contest Sitkom Yeos tu - sapa tak nak Go PRO Tu!! Gigih + Stress + BLurr + Blank, dengan masa yang ada gigih ku mengedit mengupload bagai wei...

Teringat pula nak call admin tanya pukul brapa dateline, sekali dia kata kul 11 tu!! so

Maaf la kalu video dan komik aku ni x seberapa..yang pasti kegigihanku untuk meramaikan penyertaan seharusnya aku puji..ngeh..ngeh...


*Disebabkan video ada masalah..hanya komik je up dulu :(


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!