Sunday, January 13, 2013

31tahun ~ Moga Hidup Lebih Bermanfaat

Assalamualaikum,





Alhamdulillah, hari ni usiaku genap 31thn, satu tempoh yang panjang dalam meniti hari-hari hidup di dunia ini. Pelbagai onak dan duri di lalui. Entah bila akan dijemput Ilahi, persedian meniti kematian, mungkin belum sempurna mana.

Apapun, pernahkah kita tiap kali sambut ulangtahun kita ucapkan pada ibu - terima kasih kerana melahirkan kita ke dunia? Tak pernah kan, adapun yang pernah tak ramai.

Entah kenapa tahun ni, me ucapkan kat mak macam tu - tp thru sms la, n i know she read it but she refuse to reply. Hehehee me pasti my mum mesti touching, cam anak dia juga…me punya la menangis masa taip msg tu - ngeee, sedih woo…


Anyway pada kengkawan yang wish my besday kat FB tu, terima kasih banyak2 n me pun doakan agar kalian dilimpahi kebahagian dunia dan akhirat…



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!