Saturday, August 25, 2012

Pavlova Untuk Rumah Terbuka?

Assalamualaikum,

Harini 7 Syawal 1433H..ramai rasanya warga kota dah balik ke kota termasukla me, dan tentunya lepas ni ramai pula nak buat open house. Kan?

Kalu nak buat style johor @ jawa boleh tak? Maksudnya x payah nak beropen2 house main datang @ terjah je, dan tuan rumah hidang apa yg ada dgn lapang dada.. ;)

Psst tp kalu ada yg nak buat open house n x tahu nak hidang apa, apakata kita hidang Pavlova. JOm ;)
Cipta kelainan ngeee

Tempahan boleh dibuat dgn menghantar msg ke 0163165209
Sekitar Putrajaya penghantaran percuma, luar drpd tu akan dikenakan caj.
Kawasan berdekatan putrajaya - penghantaran boleh dibuat hari bekerja (lepas ofis hour)
Bagi sekitar KL, Shah Alam dll - penghantaran hujung minggu sahaja.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!