Friday, May 25, 2012

Cool Blog | Akhirnya Usahawan Melayu Berani Rebut Peluang

Assalamualaikum,

Td pergi Giant Sri Kembangan ada stall cool blog, tokei dia perempuan melayu, selalunya org cina yg jd francaisee. Rupanya ada juga org melayu, bukan nak races tp org melayu ni kan kurang gemar dlm bab2 francais ni. Kalu sapa yg minat nak jd francaisee sediakan duit dlm RM110-150K yer sebagai modal.

Dgr kata kat Alamanda pun dah bula yippiee haruslah pergi slalu utk beli ;)



P/s - tekak sakit suara pun x brapa ada dah mc suara itik tersepit tp cool blog punya pasal..tetap minum juga. Jgn esok x kuat langsung naya uols ;)

1 comment:

Anonymous said...

saya ingin mencadangkan sebuah strategi pelan simpanan KWSP yang boleh memberi pulangan lebih tinggi. dimana secara puratanya simpanan yang diuruskan oleh kami memberi pulangan melebihi 15% setahun. pihak kerajaan membenarkan pengeluaran akaun KWSP akaun 1 untuk pelaburan unit trust. berminat hubungi saya adi : 017-8739278 atau layari FB saya : http://www.facebook.com/profile.php?id=100003773275437&sk=wall

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!