Tuesday, May 24, 2011

Rindu Serindu Rindunya!!

Assalamualaikum

Fuhh, Fuhh...lamanya tak update blog ni kan..berhabuk2 dan bersawang la. Tapi masih ada juga yang sudi jenguk2 kat blog ni kan (terima kasih la pd yg dtg jenguk tu ;D). Ntah la nape trasa macam tumpul bebenor la nak idea menulis + malas nak menaip (tak baik kan mcm tu).

Sebelum berceloteh panjang, marilah kita sedekahkan Al-Fatihah pada anak-anak yatim yang meninggal akibat tanah runtuh di Hulu Langat pada hari Ahad yang lalu... Al-Fatihah.

Semoga roh-roh mereka ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman, Amin.

*Hakikatnya, walaupun menyayat hati dan pemergian mereka penuh tragis, tapi mereka semua itu mati syahid kan, tambah pula kanak2 tu semuanya bakal2 Hafiz, Allahu Akbar :,(

Ada terbaca komen di FB, banyaknya kematian ke atas kanak2 menandakan di bumi ini ramai orang yang zalim, mungkin benar, tp untuk huraian lanjut Wallah hu Ahlam. Mungkin yang lebih arif mengetahui, rasa nak tahu juga (kena tanya pada yang pakar nampaknya, terasa kerdil seketika)


Hurmm...sekarang ni rasa nak buka blog lain plak ie blog utk contest n blog utk biz (dah ketagih berbizness la plak :P) tp akan dipertimbangkan dululah. Mana taknya mood asyik ke laut jer.

Wassalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!