Thursday, January 14, 2010

SuRpRiSeeeeeEEEEE.....





Tgh cibuk wat keje tetiba PA bos maghi bilik...'puan ada parcel utk pn'...emmm kejut gak sapolah dok tau alamat br aku ni...amik arr

tgk tak nama pengirim...senyum lebarrrrr aku !!!! ingat gak geng GBS kat aku nak bg PRESENT...heheheee..








aku pun buka arr adioh tu....jeng...jeng...jeng...












tu arr diahnya...







tima kacih laa kat 3 serangkai...aka ima, yani n ela yg sudi bg hadiah tu kat aku...korang mmg best arr...mak terharu nyah...huhuhuhuhu..





donut felt yg paling tak tahan tu, yer arr cian ima..kena wat utk aku..(tp malu gak coz aku dok minta kat dio, eee malu, ima pun bengang ngan aku, tau arrr dio nak bagi kan...tak sabo aku ni laa)



kain hok demo bg tu lembut jer corak jer...(is it means org yg pilih tu lembut?)heheheee..

kad besday ni comei...tp saja ler tu nak goda aku ngan donut2 yg ada tu...nak Big APPLEE....nyum-nyum...

neway wat ever pun aku say tq so much kat korang 3 tau....adiah yg spesel dr korang utk aku...hihihihi





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!