Thursday, October 15, 2009

Pengembaraan BerMula..

Jeng...Jeng...Jeng.... here i come


Aku pun tak tahu macam mana aku boleh terjebak nak buat blog, walhal bukan tak ada keinginan sebelum ni, tapi malas.



Mungkin sebab aku tgk member GBS aku yang semakin menggila dengan blog menyebabkan aku pun terikut nak create blog aku sendiri. Kalu nak ikut masa, memang tak sempat rasanya memandangkan situasi aku sekarang yg bz skit dengan tugasan yang ada.





nilah member GBS aku yang paling best!!








Anyway, aku tau kengkawan aku yg ada kat sana tu nak tau perkembangan aku yang terkini gak kan, tp aku tak janji la yg aku bleh sentiasa update blog ni slalu, tp aku cuba. Seronok gak tgk GBS tu mengupdate blog tiap2 hari ada jer ceta baru, (nak jeles tu x mainla) at least aku bleh tau gak perkembangan terkini diorang kat sana tu.





Menjadi pengembara bukan mudah, aku terpaksa tempuh pelbagai cabaran, dugaan, kesusahan, kesenangan, penipuan, manipulasi, ketidakadilan, kegembiraan dan macam-macam lagi yang tidak dapat dijangkakan.





So adioss untuk permulaan ini...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!