Saturday, June 13, 2015

Sepetang Bersama Blogger 2015 #sbb2015

Salam semua...

Perghh gigih pagi2 tadi bangun dgn penuh semangat untuk join sbb2015.

Sementara nak tunggu actual event petang nanti, pagi2 ni kita bersillaturrahim  dulu dgn kengkawan blogger yang ada di seantero Malaysia dan asia..

Tetamu yg hadir di jamu dgn sarapan macaroni dan hotdog tajaan #bakarlah kerlass ko western kita 

Kemudian dah makan tu kita senam pula beramai2 dalam kumpulan yang ditentukan oleh ajk (penat uols main tukar2 kumpulan, konon nak dgn blogger   Otai tu - jgn harap uols! Ajk cam muka2 menipu lol) 

Dah senaman tu, kami pun memulakan task antaranya; 

1. Susun puzzle thomas & friends - dah susun tu x cukup pula dah kena pergi wall climbing ambil clue - nasib ada ada macho yg teror memanjat! 

Task kedua kena pergi ke skate park dah tu gigih pula memanjat bukit tonggek dekat skate park! Wah memang osem sangat!!
So uols layan dulu gambar2 ok 

Task pertama - susun puzzle thomas & frrinds 

Adik gigih panjat wall

Task - berbaris untuk ambil gambar berkumpulan - nyaris2 je longkang uols!!


Task ke 2 - jd org buta, nasib ai ada tongkat sakti
Nasib ada budak genius sains ni - terapungkan jarum peniti - sekali cuba je okay 😊


Ni adik kita dah ready utk task ke 3

Task - sengetkan tin yeos 45darjah - tada!! Teror weolss

Bersama produk penaja yang sangat osem!!

Menonggek masing2 nak ke task 4 

Kena denda sebab tak dpt jawab soalan dekat task 4 - belalai pening aku gelarkan!!

Task ke 5 - jd bisu dan bg arahan utk mereka posing - inilah hasilnya! Posing gaya penari zapin..perghh 


Dah berpenat lelah akhirnya sampai ke cek point terakhir...


Tak lupa nak ucap Terima kasih - tocei2 pada penaja perut kami untuk tengahari ni Bakarlah dgn makanan daging panggang yang lazat, chewy, berempah dan aroma yang menggiurkan tekak aku!! 

Kalau korang berminat boleh lah terjah website derang di www.baraonly.wix.com. Kalu di facebook - bakarlahbbq 

Krew2 mereka sedang gigih menyediakan lunch utk kami semua 


Mereka ni online je uols and kalu berminat nak ambil mereka boleh buat tempahan untuk event2 korang nanti..

Sangat osem dan cukup happening gruop no 6 nak2 ada ratu dubmash si Elsa lol
#BTHYEOS06 #SBBYEOS2015 #denaihatinetwork #bloggerevent  #treasurehuntyoes

Okay 

Hope sangat kegigihan, penat lelah, suka duka berdubmash (penglaman pertama aku kot gedik gitu hahahaha) utk even yg osem anjuran denaihati.com ni dan AJK serta penaja2 heat



Wednesday, June 10, 2015

SBB2015 - Contest Sitkom Yeos

Assalamualaikum..

Insya Allah tahun ni kalau diberi kesempatan dapat la  join Sehari Bersama Blogger.. nasib baik program yang direncana pada hari sabtu tu tunda pada ahad, apalagi cepat-cepatla aku mendaftar untuk sertai program SBB2015. Kalau tahun lepas tengok gambar-gambar blogger yang datang je sambil menang hadiah macam-macam tu..

Dah tahu last minit nak join, ternampak pula la pasal Contest Sitkom Yeos tu - sapa tak nak Go PRO Tu!! Gigih + Stress + BLurr + Blank, dengan masa yang ada gigih ku mengedit mengupload bagai wei...

Teringat pula nak call admin tanya pukul brapa dateline, sekali dia kata kul 11 tu!! so

Maaf la kalu video dan komik aku ni x seberapa..yang pasti kegigihanku untuk meramaikan penyertaan seharusnya aku puji..ngeh..ngeh...


*Disebabkan video ada masalah..hanya komik je up dulu :(


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!