Sunday, February 24, 2013

Seminar Baitul Muslim 2.0

Assalamualaikum, salam hujung minggu

Alhamdulillah berkesempatan utk hadir setelah pelbagai perkara hectic berlaku sepanjang minggu ini. Moga ilmu ini akan dpt dikongsi bersama Insya Allah.



Mini Almond Pavlova

Assalamualaikum..

Selera tukang masak...kali ke 2 rasa buatan sendiri, sedap juga rupanya..x manis sgt walau letak sirap stroberi ni..blum letak lain2 lg tu hehehee

So yummy..sapa nak order silakan... :)

Owwhsome Bazaar @ Rasta TTDI

Salam,

Wah hari ni saya buka booth di Rasta TTdi menjual hasil baking saya, 1st time buka n jual pastry item ni, nebes rasa. Tp yg pasti ai penat!! Hahahaha
Lg suka amik order je kot coz x la terkejar2...hehhehe
Apa2 pun yg duk berdekatan ttdi tu jemputla datang yer..









Monday, February 4, 2013

Pavlova - Dah Ada Website

Assalamualaikum,

Salam isnin uols. Alhamdulillah syukur padaNya kerana dgn izin Nya website yg diusahakan untuk small biz saya telah selamat beroperasi setelah hampir 2 minggu tergendala dan penuh dgn masalah.

Jadi lepas ni kalau ada sesapa nak order pavlova atau lain2 produk bakeri boleh ke page saya di www.pavlova.com.my




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!