Friday, January 25, 2013

Mini Pavlova

Salam,

Sekiranya anda nak buat majlis, jemu dengan door gift yg ada di pasaran? Apakata jadikan pavlova in a cup sebagai hadiah utk tetamu anda!

Atau sebagai pencuci mulut - mini pavlova dengan dua kali gigitan bersama rasa yang manis dan berselang dengan rasa masam2 buah2an seperti strawberi, kiwi, anggur & peach pastinya memotong rasa manis itu.

Dan jangan risau bagi yg berdiet!!! Dengan memakan seketu pavlova ia tidak akan menggemukkan anda!

Jadi tunggu apa lagi, tempahla pavlova in a cup @ pavlova mini utk majlis anda...

0163165209 - sms kami utk penempahan



Pavlova Birthday Cake Anyone? ;)

Salam,


Semalam customer req utk double layer pavlova for her daughter besday...

Thursday, January 24, 2013

Mengorak Langkah ~ 9/10 Rezeki Adalah Perniagaan

Alhamdulillah...rezeki yg ada kita kongsi bersama..

Jom order :)




Salam Maulidur Rasul - 12 Rabiulawal 1434H

Assalamualaikum..

Alhamdulillah hari ni masih diberi beliang utk sama2 menyambut & mengingati hari kelahiran Nabi Muhammad. Nabi umat islam, nabi yg akan memberikan syafaat pd umatnya...

Marilah kita sama2 perbanyakkan selawat..











Sunday, January 13, 2013

31tahun ~ Moga Hidup Lebih Bermanfaat

Assalamualaikum,





Alhamdulillah, hari ni usiaku genap 31thn, satu tempoh yang panjang dalam meniti hari-hari hidup di dunia ini. Pelbagai onak dan duri di lalui. Entah bila akan dijemput Ilahi, persedian meniti kematian, mungkin belum sempurna mana.

Apapun, pernahkah kita tiap kali sambut ulangtahun kita ucapkan pada ibu - terima kasih kerana melahirkan kita ke dunia? Tak pernah kan, adapun yang pernah tak ramai.

Entah kenapa tahun ni, me ucapkan kat mak macam tu - tp thru sms la, n i know she read it but she refuse to reply. Hehehee me pasti my mum mesti touching, cam anak dia juga…me punya la menangis masa taip msg tu - ngeee, sedih woo…


Anyway pada kengkawan yang wish my besday kat FB tu, terima kasih banyak2 n me pun doakan agar kalian dilimpahi kebahagian dunia dan akhirat…



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!