Sunday, August 26, 2012

Mee Kari & Pavlova Rumah Terbuka

Assalamualaikum,

Alahai esok dah mula kerja, blum apa2 rasa lemah longlai badan. Tapi esok ada temujanji dentist, uwaaa nak kena cabut gigi bongsu!! (3hari tak bleh mkn keras2 le nampaknya)

Hari ni en.suami jemput sedara mara n BFF dia datang beraya ke rumah, kira buat umah terbuka kecil2lan la, me pun jemput kawan yg rapat2 je. Coz lepas ni kena buat 2-3 umah terbuka lago.

Untuk hari ni, menu yg dibuat ialah mee kari dan pavlova. Tak nak buat menu yg susah2 coz me sensorang yg nak memasak deq non.. ;)
Selain kuih muih yg ada dan air tropicana twister..

Saturday, August 25, 2012

Pavlova Untuk Rumah Terbuka?

Assalamualaikum,

Harini 7 Syawal 1433H..ramai rasanya warga kota dah balik ke kota termasukla me, dan tentunya lepas ni ramai pula nak buat open house. Kan?

Kalu nak buat style johor @ jawa boleh tak? Maksudnya x payah nak beropen2 house main datang @ terjah je, dan tuan rumah hidang apa yg ada dgn lapang dada.. ;)

Psst tp kalu ada yg nak buat open house n x tahu nak hidang apa, apakata kita hidang Pavlova. JOm ;)
Cipta kelainan ngeee

Tempahan boleh dibuat dgn menghantar msg ke 0163165209
Sekitar Putrajaya penghantaran percuma, luar drpd tu akan dikenakan caj.
Kawasan berdekatan putrajaya - penghantaran boleh dibuat hari bekerja (lepas ofis hour)
Bagi sekitar KL, Shah Alam dll - penghantaran hujung minggu sahaja.

Saturday, August 18, 2012

Salam Lebaran 1Syawal 1433Hijrah - Takbir Raya Mana?

Assalamualaiku & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat pembaca blog.

Sedih bila malam raya tiada takbir raya di stesen radio, semua pasang lagu raya. Tolongla hormati ibadat mulia ni, kami bukan nak dengar lagu2 raya yang ntah apa2 x ada makna langsung, kami nak dengar takbir!! Sedih bila kita dipasakkan dengan ajaran dan hibutan yg melalaikan...

Wednesday, August 1, 2012

Pavlova - Sedia Menerima Tempahan ;)

IKLAN TAMPAL SEHINGGA 1 OGOS 2012..

Sesiapa yg rasa teringin nak order silalah PM, tapi tempahan boleh delivery waktu lepas kerja sekitar PUTRAJAYA, CYBERJAYA, KOTA WARISAN, DENGKIL, BANGI sahaja
Untuk SHAH ALAM, KLANG - AHAD sahaja - caj RM10 dikenakan 









Ramadhan ke 12 ~ Kad Raya Pertama

Alhamdulillah, puasa dah hari ke 12..jeng2..kad raya pertama diterima..daripada siapa?..Secret Admirer? Oohh tidakk..

Dari hotel..ekeekek
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!