Friday, May 25, 2012

Cool Blog | Akhirnya Usahawan Melayu Berani Rebut Peluang

Assalamualaikum,

Td pergi Giant Sri Kembangan ada stall cool blog, tokei dia perempuan melayu, selalunya org cina yg jd francaisee. Rupanya ada juga org melayu, bukan nak races tp org melayu ni kan kurang gemar dlm bab2 francais ni. Kalu sapa yg minat nak jd francaisee sediakan duit dlm RM110-150K yer sebagai modal.

Dgr kata kat Alamanda pun dah bula yippiee haruslah pergi slalu utk beli ;)



P/s - tekak sakit suara pun x brapa ada dah mc suara itik tersepit tp cool blog punya pasal..tetap minum juga. Jgn esok x kuat langsung naya uols ;)

Wednesday, May 23, 2012

Letter To Mom | Terima Kasih Awana & Kosmo Kerana Merealisasikan Impianku ;)

Untuk teaser di hari Rabu @ wordless Wednesday ;)

Al-Fatihah | Norma Dah D Jemput Ilahi

Assalamualaikum,

Nak beritahu dan nak share yg Norma (adik Ipar Moon) dah pun dijemput Ilahi pada pukul 1am td. Marilah kita sama2 sedekahkan Al-fatihah buatnya dan kalu nak tahu cerita details silalah ke blog Moon (www.miera301.blogspot.com)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!