Tuesday, October 27, 2009

Out Bound School Lumut !!!! Part 1



ni tangan aku ker????



Perrgghh last week aku n team gi ke Outbound School Lumut untuk buat tanned. (hehehehe) Tgk la tgn aku tu...tak hengat terbakarnya...brapa lama la nak pulih tu?


Tp kan best gak gi sana, aku blaja kayak dan whaler...happening n tired...tak terucap dibuatnya bila ada kat tgh laut tu...





cuak tak cuak duk tgh laut ni


mengisi masa lapang


















Happy 1ST AnnIVerSAry ~26 Syawal 1430 Hijrah~


Happy Anniversary

Happy Anniversary

Happy Anniversary to Me!!!


kad dari hubby aku
Diam tak diam dah 365 hari aku menamatkan zaman solo, kejap jer rasa.
Perkahwinan yang penuh ranjau dan duri, ceria dan gelak ketawa.
Tp aku perlu banyak lagi belajar. Banyak lg kelemahan aku...huhuhuuu
Anyway biee i love u so much!

Thursday, October 15, 2009

Pengembaraan BerMula..

Jeng...Jeng...Jeng.... here i come


Aku pun tak tahu macam mana aku boleh terjebak nak buat blog, walhal bukan tak ada keinginan sebelum ni, tapi malas.



Mungkin sebab aku tgk member GBS aku yang semakin menggila dengan blog menyebabkan aku pun terikut nak create blog aku sendiri. Kalu nak ikut masa, memang tak sempat rasanya memandangkan situasi aku sekarang yg bz skit dengan tugasan yang ada.





nilah member GBS aku yang paling best!!








Anyway, aku tau kengkawan aku yg ada kat sana tu nak tau perkembangan aku yang terkini gak kan, tp aku tak janji la yg aku bleh sentiasa update blog ni slalu, tp aku cuba. Seronok gak tgk GBS tu mengupdate blog tiap2 hari ada jer ceta baru, (nak jeles tu x mainla) at least aku bleh tau gak perkembangan terkini diorang kat sana tu.





Menjadi pengembara bukan mudah, aku terpaksa tempuh pelbagai cabaran, dugaan, kesusahan, kesenangan, penipuan, manipulasi, ketidakadilan, kegembiraan dan macam-macam lagi yang tidak dapat dijangkakan.





So adioss untuk permulaan ini...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!